top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Persbericht: Delulu Radio - De Podcast die Je Wereld Roze Kleurt. Want Delulu is de solulu!

Bijgewerkt op: 24 apr.
Amsterdam, 23 april 2024 - Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een wereld van kleur, humor en diepgaande gesprekken met Delulu Radio, de nieuwste podcast die de traditionele grenzen doorbreekt. Geproduceerd in de iconische roze caravan van de flamboyante Sederginne, biedt deze wekelijkse podcast een verfrissende en unieke draai aan het podcastformat. Op 23 april lanceren Sederginne, Geuren en Kleuren Media, en The Diverse Agency met trots het eerste seizoen van Delulu Radio.


Quote Sederginne: “We zijn niet een doorsnee podcast, ik ben bang dat het alle kanten op gaat”


Een Sterke Line-up van Gasten In het eerste seizoen van Delulu Radio krijgen luisteraars de kans om in gesprek te gaan met een indrukwekkende line-up van gasten. Namen zoals Patrick Martens, Ziggy Krassenberg, Daan Alferink, King Faisel, Jimmy Meijvogel, Gavin Reijnders, Milan van Waardenburg, Gustaph, Tim Küsters en Diego González-Clark beloven een diversiteit aan verhalen, ervaringen en inzichten.


De Hosts: Sederginne en Nico Aan het roer van Delulu Radio staat Sederginne, de ongeëvenaarde dragqueen bekend om haar charismatische persoonlijkheid en flamboyante stijl. Samen met haar beste vriend Nico, die een creatieve en verrassende dimensie toevoegt, zorgen ze voor een boeiende mix van humor en diepgang.


Het Format: 45 Minuten van Verrassingen Elke aflevering van Delulu Radio duurt 45 minuten en volgt een vaste structuur met een twist. In plaats van de gebruikelijke clichévragen, duiken de hosts diep in de meest memorabele momenten van hun gasten. Geen onderwerp is taboe, waardoor de gesprekken spontaan en opwindend blijven.


Speciale Rubrieken Delulu Radio biedt ook een scala aan speciale rubrieken die elke aflevering een unieke smaak geven zoals:

  • Huishoudtip van de Week: Praktische en vaak hilarische tips die je dagelijks leven verrijken.

  • Het Queer Dier van Bioloog Roy: Een verfrissende en excentrieke kijk op de dierenwereld.

  • Caravanaoke: De spectaculaire afsluiting van elke aflevering, waarin Sederginne, Nico en hun gast hun beste karaoke-nummer ten gehore brengen.

Lanceerdatum en Luisteropties Delulu Radio gaat op 23 april live en is wekelijks te beluisteren via alle grote podcastplatforms. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een unieke ervaring die je meeneemt in een wereld van kleur, diversiteit en plezier. Abonneer je vandaag nog en laat je meevoeren door de magie van Delulu Radio.


Voor meer informatie, interviews of persvragen, neem contact op met Geuren en Kleuren Media (luuk@geurenenkleurenmedia.nl)of The Diverse Agency via (jerrald@thediverseagency.nl)
30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page