top of page

Good conversations are the key to a better understanding of ourselves and the world around us.

Dat is waar wij heilig in geloven en zeker ook waar onze eigen passie voor  het verspreiden van deze verhalen vandaan komt. Een goed en inspirerend verhaal heeft iets magisch en kan een grote impact hebben op de toehoorders. Zowel de manier waarop wordt verteld als de manier waarop er wordt geluisterd spelen hierin een belangrijke rol. In een wereld waarin we enerzijds steeds minder open lijken te staan voor elkaars verhaal maar "luisteren" een steeds grotere rol speelt in ons leven, geloven we dat het faciliteren en documenteren van een goed verhaal de sleutel is tot een beter begrip van elkaar en de wereld.

Dat is waarom wij samen met een aantal inspirerende makers verhalen vastleggen en vertellen. Verhalen die nieuwe inzichten geven, juist uitdagen of je soms zelfs letterlijk in beweging brengt.

Uitgeverij

Zelf een goed verhaal?

Wij zijn altijd op zoek naar verhalen die er toe doen. Of dit nu onontdekte verhalen of juist verhalen zijn die een feest der herkenning aanwakkeren, bij Geuren & Kleuren zijn ze op hun plek. Verhalen die de moeite waard zijn om gedeeld te worden moeten in onze ogen ook gewoon gedeeld worden en daarom staat ook in onze samenwerking vooral het vergemakkelijken van het delen voorop. Vertel jij het verhaal? Dan doen wij de rest.

Samenwerken met onze makers?

Geïnteresseerd in een samenwerking met een van onze makers?  Wij staan altijd open voor samenwerkingen die passen bij de verhalen die we delen. Wil je een product, dienst of organisatie onder de aandacht brengen van ons publiek en past jouw (merk)verhaal bij dat van onze makers? Of heb je gewoon een ander goed idee en wil je in contact komen met onze makers? Neem dan vooral contact met ons op en dan praten we graag verder!

bottom of page