top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Building Bridges wordt uitgegeven voor Geuren & Kleuren Media

Bijgewerkt op: 24 apr.

Voormalige profvoetballers Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon bouwen bruggen binnen de sportwereld door in gesprek te gaan met voetbalprofessionals over de levenslessen op en naast het veld. Seizoen drie wordt uitgegeven door Geuren & Kleuren Media.


Dompel jezelf onder in de wereld van sport, succes en persoonlijke groei met "Building Bridges", de podcast waar ex-profvoetballers Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon in gesprek gaan met atleten en high-performers. Van het overwinnen van obstakels tot het vieren van prestaties, elke aflevering is een reis vol inspirerende verhalen en waardevolle inzichten. Duik mee in deze bruisende conversaties en ontdek hoe we samen bouwen aan een beter begrip van de menselijke ervaring in de wereld van topsport en daarbuiten.


In seizoen drie gaan de hosts in gesprek met een bijzondere selectie gasten: Ronald de Boer, Nigel de Jong, Diego Bieseswar, Calvin Jong a Pin, Ron Vlaar, Jeremain Lens, Bruno Martins Indi en Pascal Jansen.


S03E01 | Ronald de Boer over zijn jeugd bij Ajax, zijn prachtige periode bij Barcelona en uitdagingen in zijn privéleven

In het nieuwe seizoen van Building Bridges interviewen Gianni Zuiverloon en Edson Braafheid, Ronald de Boer. De voormalige Oranje-international werd groot bij Ajax en volwassen in Barcelona en is na zijn carrière een veelgevraagd voetbal-analyticus geworden.

Niemand lijkt zorgelozer in het leven te staan dan hij. In elk geval zorgelozer dan zijn tweelingbroer Frank die wél trainer werd en een paar rimpels meer heeft.


Maar hoe heeft hij dat nou thuis precies allemaal gedaan, wonen en voetballen in Barcelona, Schotland en het Midden-Oosten, zich ondertussen metend met de wereldtop én tegelijkertijd een goede vader van zes kinderen zijn?


De pleaser Ronald de Boer vraagt zichzelf weleens af of hij nog verder had kunnen komen als hij egoïstischer was geweest. En die zeven knieblessures, hoe kom je dat mentaal te boven?Building Bridges is te beluisteren op Spotify of via jouw favoriete podcast app.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page