top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

De Handleiding met Tim Senders wordt uitgegeven voor Geuren & Kleuren Media

Bijgewerkt op: 24 apr.

Tim Senders slaat de handen ineen met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om jongeren te helpen met hun mentale gezondheid. In samenwerking met Geuren & Kleuren Media maken zij De Handleiding.


Hoe fijn zou het zijn om een handleiding te hebben voor je dagelijks leven? Tim Senders is daarom begonnen met De Handleiding, een podcastserie waarin hij mentale gezondheidsproblemen onder jongeren bespreekbaar maakt. In De Handleiding worden thema's besproken van eenzaamheid onder jongeren, tot geldproblemen, middelengebruik en meer. Tim gaat in gesprek met jongeren over hun ervaring met deze onderwerpen en spreekt experts over tips en tools om hiermee om te gaan. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van VWS.


Vanaf het moment van livegang was er veel media-aandacht voor De Handleiding. Zo werd Tim geïnterviewd door Het Parool, Het Algemeen Dagblad, FHM en schreef Linda een artikel over één van de afleveringen,De Handleiding #1 - Eenzaamheid onder jongeren

Welkom bij de allereerste aflevering van De Handleiding: voor mentale gezondheid onder jongeren! Eenzaamheid onder jongeren neemt sterk toe volgens de laatste cijfers. In deze aflevering duik ik diep in het hart van eenzaamheid in een openhartig interview met Erik Bukkems. Ontdek hoe hij de kwetsbaarheid vond om zijn verhaal te delen en hoe dit ons kan helpen begrijpen dat eenzaamheid een complex, maar universeel gevoel is. Leer van journalist en psycholoog Leslie Hodge, auteur van 'Eenzaam tussen Mensen', die op zoek ging naar oplossingen terwijl we samen proberen het taboe rond eenzaamheid te doorbreken.De Handleiding is te beluisteren op Spotify of via jouw favoriete podcast app.

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page