top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Female Initiative en Geuren & Kleuren Media lanceren "How To Get The Job (Done)".

Anna Nooshin en Yeliz Çiçek, twee ware powervrouwen in de Nederlandse media- en modewereld, bundelen hun kennis en krachten in de podcast "How to get the job (done)". Deze podcast wordt geproduceerd en uitgegeven door Geuren & Kleuren Media en is een onderdeel van hun gezamenlijke business academy: Female Initiative.


In "How to get the job (done)" delen Nooshin en Çiçek wekelijks binnen 30 minuten hun waardevolle inzichten en ervaringen die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan. De podcast richt zich op essentiële thema's zoals investeren, personal branding, en netwerken, met als doel luisteraars te inspireren en te begeleiden bij het laten growen en glowen hun carrière of business.


Naast praktische tips en adviezen, belooft de podcast ook interviewspecials te brengen met inspirerende figuren uit de media- en modewereld, waardoor luisteraars unieke perspectieven en verhalen te horen krijgen die nergens anders te vinden zijn.


De podcast "How to get the job (done)" is een must-listen voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke en professionele ontwikkeling, en biedt luisteraars de unieke kans om direct te leren van twee succesvolle ondernemers.


Female Leaders - Chantal Janzen

In deze interviewspecial niemand minder dan Chantal Janzen. Van tv-producties tot haar eigen magazine: in deze aflevering geeft Chantal je een kijkje achter de schermen bij al haar ondernemingen en zakelijke avonturen en deelt ze al haar carrièretips.Beschikbaar op alle grote podcastplatforms, nodigen Anna Nooshin en Yeliz Çiçek om samen te gaan groeien. Mis geen enkele aflevering en start vandaag nog met het transformeren van jouw business en carrière.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page