top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Moeders of Loeders wordt uitgegeven door Geuren & Kleuren Media

Bijgewerkt op: 24 apr.

In Moeders of Loeders geven Saskia Weerstand en Rebecca Boektje een kijkje in de keuken van hun moedersschap. Ze nemen de luisteraar op een komische manier mee in de verschillende struggles als moeder (of loeder) aan de hand van thema's en rubrieken. Ze spreken bekende ouders, bespreken bloosbloopers van luisteraars en testen verschillende prullen en parels.


Nieuwe podcast 'Moeders of Loeders' werpt licht op ouderschap met Rebecca Boektje en Saskia Weerstand. Ontdek het prikkelende duo achter de microfoon terwijl ze met een mix van humor en scherpte de grenzen van het moederschap verkennen. Geen onderwerp blijft onbesproken in deze sprankelende serie, waarbij Rebecca en Saskia geen enkel blad voor de mond nemen. Bereid je voor op een rollercoaster van herkenbare momenten en ongefilterde hilariteit terwijl ze de vraag onderzoeken: zijn ze moeders of loeders?





Moeders of Loeders wordt geproduceerd en uitgegeven door Geuren & Kleuren Media. De podcast wordt opgenomen in onze studio in Amsterdam Noord. De afleveringen zijn dynamisch met een vrolijk intro, grappige rubrieken en bijpassende jingles gemaakt door onze sound designer.


Moeders of Loeders - Katers & Kinderen

Dansen tot de zon opkomt? Compleet doorzakken? Of toch liever karaoke met je kids en vroeg naar bed? Een moeder, of loeder?


Moeders of Loeders is te beluisteren op Spotify of via jouw favoriete podcast app.

1 weergave0 opmerkingen
bottom of page