top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Met de Gurnels wordt uitgegeven voor Geuren & Kleuren Media

Bijgewerkt op: 24 apr.

Het nieuwe seizoen van Met de Gurnels wordt uitgegeven door Geuren & Kleuren Media. Na twee eerdere seizoenen heeft de vriendinnengroep zich nu aangesloten bij onze uitgeverij en werken zij samen met Cosmopolitan.


Content creators Amaka, Benthe, Michelle en Elise geven je elke week weer een kijkje in hun leven in de hoofdstad. De meiden nemen geen blad voor de mond en delen alles: the good & the bad. De eerste twee afleveringen trappen ze af met ze vieren en daarna kletsen ze iedere week in drietallen bij.

Met de Gurnels wordt geproduceerd en uitgegeven door Geuren & Kleuren Media. De podcast wordt opgenomen in onze studio in Amsterdam Noord. De afleveringen zijn dynamisch met een vrolijk intro, grappige rubrieken en bijpassende jingles gemaakt door onze sound designer.


Met de Gurnels - De kleur rood en leather jackets - let's talk fashion

Daar zijn we weer! Na een veel te lange break kan je vanaf nu weer elke donderdag heerlijk genieten van ons gekakel. We trappen hem af met een aflevering dedicated aan ons favoriete onderwerp: fashion. Van fall trends tot Copenhagen Fashion Week, alles komt aan bod.


Met de Gurnels is te beluisteren op Spotify of via jouw favoriete podcast app.

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page