top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Geuren & Kleuren Media lanceert eerste audiodocumentaire: Hoe Oké is Reality TV?

Bijgewerkt op: 24 apr.

Documentaire maker en reality-fan Nikki Koppes duikt in de wereld van reality TV op zoek naar de ethische grenzen en verantwoordelijkheden. Hoe Oké is Reality TV? is een 4-delige audio documentaire, uitgegeven door Geuren en Kleuren Media.


In Hoe Oké is Reality TV? onderzoekt documentairemaker en reality-fan Nikki Koppes de wereld van de reality-televisie in het licht van de vage ethische grenzen van het genre. Kan zij met een gerust hart en kalm geweten blijven kijken? Tijdens de zoektocht naar een antwoord op die vraag worden memorabele reality-momenten geduid, brengen we een bezoek aan het Media Park en hoor je de verhalen van oud-kandidaten van de meest extreme reality-programma’s. Waar ligt de ethische grens in reality tv? En als die grens wordt overschreden, wiens schuld is dat dan?


Hoe Oké is Reality TV? is de eerste audiodocumentaire geproduceerd en uitgegeven door Geuren en Kleuren Media. De redactionele voorbereidingen en invulling zijn gedaan door Nikki Koppes. Alles rondom de productie is Geuren en Kleuren Media.De audiodocumentaire is gelanceerd op 18 december 2022 en heeft tot nu toe al meer dan …. streams. Ook in het medialandschap is de podcast niet onopgemerkt gebleven. Zo werd erover geschreven door Linda en Het Parool erover en werd Nikki uitgenodigd in de uitzending van NPO Radio 1.Hoe Oké is Reality TV?

In reality tv zien we van alles. Hoe mensen taarten bakken, op date gaan, legotorens bouwen… Maar we zien ook ándere dingen. Mensen die dansen tot ze flauwvallen, drinken tot ze vreemdgaan of terroriseren tot ze een villa winnen. Reality gaat soms ver. Hoe kan dat? En hoe oké is dit eigenlijk?Hoe Oké is Reality TV? is te beluisteren op je favoriete podcast app.


167 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page