top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Geuren & Kleuren Media verruilt de studio voor salon met Salon d'Homme Talks

Bijgewerkt op: 24 apr.

In Salon d'Homme Talks gaat guru Flo van Salon d'Homme in gesprek met toonaangevende mannen uit verschillende industrieën tijdens een uitgebreide gezichtsbehandeling. De podcast wordt geproduceerd door Geuren & Kleuren Media en gedistribueerd in audio én full length video.


Salon d'Homme is de eerste salon in Amsterdam gespecialiseerd in skincare voor mannen. Gedurende de podcast geeft Flo een gezichtsbehandeling aan zijn gast terwijl zij praten over skincare en andere relevante onderwerpen rondom de gast. De luisteraar wordt geprikkeld met verschillende rustgevende geluidjes die bij de behandeling horen. Denk aan de lopende kraan, het insmeren van het gezicht en geritsel van de handdoek. Daarnaast is de podcast, voor de liefhebber, ook te zien in full length video op Spotify.


Salon d'Homme Talks to Pepijn Lanen

In de eerste aflevering gaat Flo in gesprek met Pepijn Lanen, ook wel bekend als Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig. Zij hebben het over het dagelijks leven van Pepijn, hoe De Jeugd van Tegenwoordig is ontstaan, nieuwe muziek én natuurlijk skincare.4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page