top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

The Student Hotel presenteert TSH Unravels

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021


Voor hun nieuwe podcastserie; TSH Unravels nodigt The Student Hotel iedere aflevering een aantal prominente gasten uit om in gesprek te gaan over verschillende relevante maatschappelijke topics. Samen duiken ze dieper in het verleden, schijnen ze hun licht op een aantal bijbehorende cijfers en feiten en bespreken ze wat de luisteraar kan doen om bij te dragen aan een positieve maatschappelijke verandering.


Welke boeken kun je bijvoorbeeld het best lezen om jezelf verder te verdiepen in het onderwerp? Bij welke organisaties kun je jezelf allemaal aansluiten en welke eerste eenvoudige stappen kun je ondernemen om onderdeel uit te maken van de huidige beweging? TSH Unravels vertelt het je allemaal!


TSH Unravels: Unraveling Feminism


Vandaag kwam in het kader van International Womensday alweer de tweede aflevering in deze serie online. In deze aflevering van TSH Unravels zijn Cathelijne Blok en Imaan van der Zwan van Tittymag, Dinah Bons van Zina | Female Economy en journalist/auteur Milou Deelen te gast. Samen met host Amber Westerborg (TSH's Director of Sustainability & Impact) behandelen ze het onderwerp Feminisme en belichten ze in een uur de verschillende kanten van het thema.


Geuren & Kleuren was in dit proces verantwoordelijk voor de productie en distributie van de podcast, de beeldregistratie en verzorgde de ondersteunende video content.


TSH Unravels: Unraveling Feminism is nu terug te luisteren via o.a. Spotify en iTunes of gewoon hieronder aan deze pagina!


24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page