top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Voor een Baby naar België is geproduceerd door Geuren & Kleuren Media

Bijgewerkt op: 24 apr.

Geuren & Kleuren Media is trots om de lancering aan te kondigen van onze nieuwste podcast, "Voor een baby naar België", in samenwerking met het gerenommeerde Elle Magazine. Deze diepgaande serie wordt gehost door Nicole Huisman en Elles Bijers, en belicht een uiterst gevoelig onderwerp met de ernst die het verdient.


In de podcast neemt Nicole Huisman, een bekende stylist en creative, de luisteraar mee in het fertiliteitstraject van haar en haar partner Friso. Tweeëneenhalf jaar geleden namen ze de moedige stap om ouders te worden. Na een jaar van teleurstellingen, waarin een langverwachte zwangerschap uitbleef, begonnen ze een zoektocht naar antwoorden.


"Inmiddels zitten we midden in een fertiliteitstraject in België, nadat de zorg in Nederland niet adequaat bleek," zegt Nicole Huisman. "Deze podcast is precies wat ik zelf had willen horen toen we aan dit babytraject begonnen. Het traject in België heeft niet alleen fysiek, maar ook mentaal en financieel een grote impact op ons leven gehad."

De serie biedt een eerlijk en diepgaand inzicht in de emotionele rollercoaster van vruchtbaarheidsbehandelingen. Nicole gaat in gesprek met de professionals om haar heen, zoals haar fertiliteitsarts Dr. Valkenburg, haar therapeut Gineke Sietsma en Joyce Hoffman van Stichting Freya. Daarnaast spreekt zij met haar omgeving, want hun traject heeft ook invloed op deze relaties. Door het delen van hun persoonlijke ervaringen hopen Nicole en Friso steun en begrip te bieden aan anderen die een soortgelijke weg bewandelen.


"Voor een baby naar België" is meer dan alleen een podcast; het is een stem voor hoop, veerkracht en solidariteit in moeilijke tijden.Bekijk "Voor een baby naar België" nu op Spotify of luister het in je favoriete podcast app.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page