top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

The Movement Models Podcast wordt uitgegeven door Geuren & Kleuren Media

Bijgewerkt op: 24 apr.

In The Movement Models Podcast gaat founder Robbie Baauw in gesprek met grote namen uit de mode industrie over hoe de meest exclusieve industrie inclusief probeert te worden. De podcast wordt in zowel video als audio geproduceerd door Geuren & Kleuren Media.


The Movement Models is een modellen agency die zich al vanaf dag 1 heeft ingezet voor meer inclusiviteit in de modewereld. Founder Robbie Baauw gaat met trailblazers uit de industrie in gesprek over hoe de meest exclusieve industrie inclusief probeert te worden. Voor de camera zien we langzamerhand steeds meer diversiteit maar hoe zit dit achter de schermen? Samen met zijn gasten maakt Robbie deze verandering bespreekbaar, op een luchtige manier. The Movement Models Podcast is te horen in alle podcast apps en exclusief te zien op Spotify.


#2 The Movement that is Saana Mirzaie

In deze aflevering gaat Robbie met Saana in gesprek over de donkere kant van de modellenwereld. Zij deelt haar verhaal over hoe de verwachtingen uit de industrie ervoor zorgde dat zij zichzelf verloor in deze onrealistische doelen. TW: In deze aflevering wordt gesproken over body image en eetstoornissen.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page