top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

The JASON Institute lanceert podcast ter ere van 45 jarig bestaan

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

Al meer dan 45 jaar houdt The JASON Institute zich bezig met het informeren van studenten en jonge professionals over internationale vrede en veiligheid. JASON organiseert regelmatig exclusieve evenementen met vooraanstaande beveiligingsbelanghebbenden. Daarnaast geven ze hun eigen kwartaalblad uit met verfijnde artikelen geschreven door zowel jonge professionals als academici. Kenmerkend voor JASON is dat hun evenementen en tijdschriften voor iedereen gratis toegankelijk zijn, ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, culturele en religieuze overtuiging. The JASON Institute gelooft dat ze door middel van een inclusieve dialoog de leiders van morgen een dynamisch platform kunnen bieden om met de leiders van vandaag in contact te komen.


Ter ere van het 45 jarig jubileum heeft The JASON Institute met behulp van Geuren & Kleuren een podcastserie gemaakt over internationale vrede en veiligheid.


The Changing Role of NATO: Challenges and Transformations Over Time

In de eerste aflevering van The JASON Institute wordt dieper ingegaan op hoe de internationale rol van de NAVO (Noord-Atlantische Verdragsorganisatie) in de loop van de jaren is veranderd. De stichting gaat in gesprek met verschillende experts over hun visie op verschillende grote interne en externe uitdagingen waarmee de NAVO wordt geconfronteerd. In deze aflevering was Dr. Niels van Willigen te gast. Met hem gaat JASON in gesprek over onderwerpen als de veranderingen in de defensiecapaciteit van de EU en Russische assertiviteit.


The Changing Role of NATO: Challenges and Transformations Over Time is nu te beluisteren via Spotify of onderaan deze pagina!14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page