top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Nina Pierson lanceert Mama'en spin-off: Vrouw'en

Na het grote succes van Mama'en - De Podcast lanceert Nina Pierson de spin-off: Vrouw'en. Want na meer dan 50 experts gesproken te hebben is het tijd voor een moeder's perspectief. Nina spreekt verschillende inspirerende en bekende moeders over het vrouw'en want ook vrouw zijn blijkt een werkwoord.


In de nieuwe afleveringen gaat Nina (@ninapierson) openhartige gesprekken aan over het vrouw zijn anno 2023. Samen met haar gasten gaat ze op zoek naar antwoord op de vraag: hoe blijf je bij jezelf, als je ook een moederrol te vervullen hebt? Denk aan je hart volgen, je vrouwelijke seksualiteit en wat het betekend om een betekenisvol leven te leiden.Vrouw’en wordt geproduceerd en uitgegeven door Geuren & Kleuren Media. De podcast wordt opgenomen in onze studio in Amsterdam Noord met zowel audio als beeld. Geuren en Kleuren Media verzorgd de edits en sociale media snippets.


Vrouw’en - Yara Michels over body shaming, ondernemerschap & omgaan met tegenslag

Yara Michels, oprichtster van het populaire telefoonhoesjesmerk Ateljé deelt haar ervaring als moeder en ondernemer. Zij is openhartig over haar zelfbeeld voor, tijdens en na haar zwangerschap en hoe ze zich inzet voor meer female empowerment en hoe ze omgaat met online body shaming.Vrouw'en is te beluisteren op jouw favoriete podcast app.

10 weergaven0 opmerkingen
bottom of page