top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Nieuwe afleveringen Mama'en - De Podcast uitgegeven door Geuren & Kleuren Media.

Bijgewerkt op: 24 apr.

Met trots laten we weten dat Mama'en - De Podcast voor een tweede seizoen door Geuren & Kleuren Media uitgegeven wordt. Met ruim 600.000 plays lanceert Nina Pierson inmiddels alweer de 37e aflevering.


In de nieuwe afleveringen duikt Nina Pierson (@ninapierson) weer onderwerpen die véél meer aandacht mogen krijgen als het gaat om de eerste 1000 dagen van het moederschap. Dat doet ze samen met (internationale) experts die zich verdiepen in een nieuw normaal binnen hun vakgebied. Want: is de norm wel normaal? Met antwoorden op deze vraag, geeft Mama’en - De Podcast je de tools om jouw eigen eerste 1000 moederdagen in context te plaatsen en te kiezen wat bij jou past. It takes a village to raise a child. En Mama’en - De Podcast is here to be your village.

Mama’en - De Podcast wordt sinds vorig seizoen al geproduceerd en uitgegeven door Geuren & Kleuren Media. De podcast wordt opgenomen in de studio in Amsterdam Oost met zowel audio als beeld. Geuren en Kleuren Media verzorgd de edits en sociale media snippets.


Mama’en - De Podcast aflevering #37

Het seizoen trapt af met een gesprek tussen host Nina en de eerste hoogleraar verloskundige wetenschap Ank de Jonge. In de podcast bespreken zij het belang van continuïteit, wetenschappelijk onderzoek met de vrouw centraal én het concept ‘watchful attendance’ en hoe minder doen als verloskundige juist prettiger kan zijn voor de beval ervaring van de vrouw.Mama'en - De Podcast is te beluisteren op jouw favoriete podcast app.

18 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page