top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Nicole Huisman, Fia Hamelinck en Geuren & Kleuren Media lanceren nieuwe podcast.

Bijgewerkt op: 24 apr.

In De Rokkenjagers gaan Nicole Huisman & Fia Hamelijnck in gesprek over mode en alles er omheen. Ze nemen hun luisteraars mee in hun kledingkasten, naar Copenhagen Fashion Week en op een trip down fashion memory lane. De Rokkenjagers wordt uitgegeven door Geuren & Kleuren Media.


Nicole en Fia delen hun gezonde mode obsessie met hun luisteraars aan de hand van verschillende onderwerpen en rubrieken. In de eerste afleveringen leert de luisteraar Nicole & Fia kennen, bespreken ze hoe je je eigen stijl kunt creëeren en gaan zij naar Copenhagen Fashion Week.

De Rokkenjagers wordt geproduceerd en uitgegeven door Geuren & Kleuren Media. De podcast wordt zowel in de studio als op locatie opgenomen. Mode is natuurlijk een visuele expressie. Nicole en Fia hebben een fashion magazine waardige contentshoot gehouden voor het artwork en de promotie. De studio en outfits van de hosts zijn tot in detail gestyled voor de social snippets. Maar dé uitdaging voor deze podcast is dan ook hoe wij dit aspect ook in de audio naar voren kunnen brengen. De afleveringen worden dynamisch gemaakt met een vrolijke intro, grappige rubrieken en bijpassende jingles gemaakt door een professionele sound designer.


De Rokkenjagers - Wie zijn De Rokkenjagers? Over eeuwig hunten, sneakers met hak & fietsen in maxirok

In de eerste aflevering leert de luisteraar Nicole & Fia kennen. Ze delen wat ze aanhebben, hoe je een goede outfit kunt bouwen en praten over hoe leuk het is om samen te gaan mode hunten.


De Rokkenjagers is te beluisteren op jouw favoriete podcast app.

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page