top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Het volledige eerste seizoen van TIKTALK is nu terug te kijken en luisteren!


TIKTALK is de lifestyle podcast van TIKTAK. Verschillende artiesten, talents en brands joinen aan tafel bij Hatim & Riza en nemen het laatste nieuws met ze door. De hosts hebben als kers op de taart nog een aantal pittige vragen voor de gasten in het gevreesde kaartspel.


In seizoen 1 van TIKTALK kwamen gasten als Sophie Milzink, Johnny 500 en Afro Bros. De gasten hebben het over hun werk en carrière maar we krijgen vooral ook een kijkje in hun persoonlijke leven. TIKTALK is een podcast vol mooie verhalen en grappige momenten.


TIKTALK #8

Het eerste seizoen van TIKTALK sluit af met een aflevering met oud-topvoetballer Khalid Boulahrouz, hij vertelt onder andere over zijn ontmoeting met Diego Maradona en de WK finale van 2010. Ook documentairemaakster Sahar Meradji was te gast en zij verteld over de moeilijke onderwerpen van haar documentaires en waarom ze juist deze onderwerpen graag onder de aandacht brengt.


De afleveringen van TIKTALK zijn nu hier onder terug te luisteren.


Geuren & Kleuren was bij deze podcast verantwoordelijk voor de productie, beeldregistratie en distributie van de podcast. Daarnaast verzorgden we ook de ondersteunende videocontent.15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page