top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Geuren & Kleuren opent pop-up studio in Vondel CS!

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

Met trots mogen we bekendmaken dat we vanaf aankomende week een pop-up studio openen in het Vondel CS te Amsterdam! VondelCS heeft de afgelopen jaren meerdere partijen gehuisvest zoals de redactie van stadszender AT5, het radioprogramma Opium en MolTalk, de live nabeschouwing van Wie is de Mol?

Vandaag de dag dient dit iconische pand als locatie voor de opnames van onder andere NPO televisieprogramma's WNL op Zondag en De Nieuwe Maan. Waar Vondel CS enerzijds fungeert als populaire opname locatie, is het ook een media en cultuurlab waar innovatie en talentontwikkeling op het gebied van media, kunst en cultuur centraal staan. Hieruit ontstonden ook een aantal populaire podcasts waaronder De Jortcast, De Cineville Podcast en Dipsaus.


Wat gaan we doen?

Naast dat we de ruimte beschikbaar stellen voor verhuur zullen we de studio ook gebruiken als plek vanuit waar we een geluid zullen geven aan een aantal bijzondere maatschappelijke initiatieven. Juist in deze tijd vinden we het namelijk extra belangrijk om een geluid te geven aan hen die we in deze periode net iets minder horen. Maar hier snel meer over..


Uiteraard kun je in onze pop up studio ook terecht voor de services die je voorheen al van ons gewend was zoals de opname en de ondersteuning in productie en distributie van eigen podcastformats.

De studio is van alle gemakken voorzien en klaar voor gebruik. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen als je de ruimte wilt huren of een maatschappelijk initiatief hebt waarvan jij gelooft dat het een plek verdient in onze programmering!


87 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page