top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Geuren & Kleuren Media en De Online Sisterhood slaan de handen in één.

Bijgewerkt op: 24 apr.

Met trotst mogen we aankondigen dat vanaf 2023 de podcast De Online Sisterhood wordt uitgegeven door Geuren en Kleuren Media! Na een succesvol eerste seizoen op eigen benen hebben de creators Paula en Widya zich voor het tweede seizoen aangesloten bij de uitgeverij van Geuren en Kleuren Media.


Content creators Paula (@cococenteno) & Widya (@widyasoraya) delen hun liefde voor spiritualiteit en zelfontwikkeling met hun luisteraars in de vorm van ruim 45 minuten sistertalk. In De Online Sisterhood bespreken de online sisters Coco & Widie alles over zelfontwikkeling, spiritualiteit, (zelf)liefde, daily life en nog veel meer! De Online Sisterhood heeft alles in huis om de luisteraar te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Dit doen ze in alle eerlijk- en openheid zoals ze dat in hun vriendschap ook doen, de podcast is een online safe space met real talk en zonder filter.

De podcast wordt opgenomen in zowel audio als video in de studio van De Online Sisterhood. Geuren en Kleuren Media verzorgd de productie, nabewerking en sociale media promo snippets. Videocontent is in de afgelopen tijd een groot onderdeel geworden van de podcastwereld. Luisteraars vinden het prettig om te zien naar wie ze eigenlijk luisteren. Daarnaast biedt video ook veel mogelijkheden in de promotie van podcasts op sociale media. Na het grote succes van Spotify Video in andere landen werd de functionaliteit in de loop van 2022 ook eindelijk in Nederland uitgerold. De Online Sisterhood is daarom niet alleen te beluisteren op Spotify maar als één van de eerste Nederlandse podcasts ook exclusief via Spotify te bekijken.


Aflevering 1 - Sextalk: pleasure na trauma, hoe dan?

De sisters beginnen seizoen 2 met een gesprek over intimiteit na trauma. Genieten van seks is niet voor iedereen vanzelfsprekend, dit kan te maken hebben met trauma, zelfbeeld, een toxic relatie of bepaalde overtuigingen die het je moeilijk maken. Coco en Widie bespreken hoe zij hier zelf mee omgaan en geven tips.
Kijk en luister De Online Sisterhood exclusief op Spotify.

62 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page