Zoeken
  • Geuren en Kleuren

From Passion to Profession start tweede seizoen

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

De podcast over carrière maken in de creatieve industrie is verlengd met een tweede seizoen. In deze podcast die we produceren in opdracht van Phatcamp wordt er gesproken met professionals over hoe zij van een passie een beroep hebben gemaakt. Ze bespreken wat ze doen, bij welk bedrijf ze dit doen en vooral ook welk carrièrepad ze hebben afgelegd om hier te komen.


In seizoen 1 hadden ze een breed scala van managers bij partijen als Absolut Vodka, Air Events, Wetransfer en Jägermeister te gast en ook voor seizoen twee staat een line up klaar vol super inspirerende professionals!


Seizoen 2 Aflevering 1 - Steven Goyvaerts


Vandaag kwam de eerste aflevering van het tweede seizoen van From Passion To Profession online. In de eerste aflevering was Steven Goyvaerts te gast. Steven is de manager van o.a. Emma Heesters, La Fuente en TOMMY. In het verleden maakte hij in verschillende rollen ook de doorbraak van o.a. Kris Kross Amsterdam, CMC$ en Childsplay van dichtbij mee. Genoeg inspiratie voor een mooi gesprek dus!


In deze eerste aflevering gaat het over wat het precies inhoudt om manager te zijn van een aantal van ‘s lands grootste acts. Daarnaast vertelt Steven waarom hij het gymnasium op een gegeven moment inruilde voor een beroepsopleiding op het Grafisch Lyceum en gaat het zowel over de mooie als schaduwkanten van het bestaan als tour en artist manager.


Luister de hele aflevering van from Passion to Profession met Steven nu terug via Spotify of hier onderaan de pagina.


Op de hoogte blijven van de nieuwe afleveringen? Volg de podcast op Spotify!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven