top of page
G&K_GRADIENT-BLAUW-ROOD.png
  • Foto van schrijverGeuren en Kleuren

Brandstof lanceert hun derde seizoen!

Brandstof de podcast is zo'n succes dat makers Romy en Annemijn hebben besloten er een derde seizoen aan te plakken! Brandstof is een podcast die gaat over onderwerpen die we normaal graag ontwijken. Elke aflevering bespreken hosts Romy en Annemijn een nieuw onderwerp, zoals geld, succes, relaties, innerlijke rust, falen, motivatie, keuzes maken & nog veel meer. Deze podcast geeft brandstof voor je brein!


Het onderwerp van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is de kracht van relativeren: humor als medicijn. In deze aflevering was Peter Pannekoek te gast. Peter is inmiddels één van de populairste cabaretiers in Nederland en hij is dus de perfecte kandidaat om over dit onderwerp mee te praten.

Geuren & Kleuren was in dit proces verantwoordelijk voor de productie en distributie van de podcast, de beeldregistratie en verzorgde de ondersteunende video content.


De eerste aflevering van seizoen drie van Brandstof is nu te beluisteren via ja favoriete podcast app of hier onderaan de pagina!24 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page